Vinteren er sikra

Ved hjelp av en hyggelig tømrer som ringer og beklager at han har glemt å spørre – men om vi er interessert i noe reinsdyrkjøtt, og en tidligere kollega som jakter elg er fryseren nå stappfull av deilig sunt og lykkelig kjøtt.

image

Både reinen og elgen kom ferdig skåret og delt opp, reinen ferdig vakuumpakka og elgen sirlig merka, noe som er fint for de av oss som ikke automatisk er helt trygg på forskjell i utseende på ytrefilet og bogkjøtt. Litt forskjellig tilberedning og mørhet på de.

image

Nå er 11,15 kg reint elgkjøtt, 11 kg kverna elg og ca 11 kg rein vakuumert og frosset ned for vinteren.

Har allerede testa vilgryte av finskåret rein. Nam nam! Og nå må det vel nesten bli indrefilet av elg til middag når vi får besøk fra Danmark i slutten av november. Der er elg og rein jo temmelig eksotisk mat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besvar følgende: *