Ukependlingens gleder

I hele vår har det vært kjempespennende å komme hjem torsdag kveld og se hva som har skjedd i hagen siden sist. Se hvor grønt har det blitt på de to-tre dagene jeg har vært borte, hvilke planter som har overlevd vinteren og hvilke blomster som har kommet opp.
I dag var det ikke hagen som overraska mest da jeg kom gående hjemover med trillekoffert i hånda og lydbok på øret – det var huset!

image

Snekkeren hadde begynt å sette opp stillas sist uke, men siden vi ikke hadde hørt noe mer regna vi med at han hadde blitt forsinka med andre jobber.
Vi har en grei avtale med snekkeren, som også skifta ut vinduene våre i fjor høst, om at han kan jobbe når det passer for ham, det er ikke så om å gjøre for oss at alt blir gjort på etterfølgende dager. Han er veldig hyggelig og grei og har nå tydeligvis jobba med taket vårt mens vi begge har vært borte med jobben. Supert!
(Og det betyr nok også at jeg kan glemme tanken om å sove lenge i morgen, naboen meldte at det hadde vært full aktivitet på taket da han reiste på jobb ti på syv i dag…)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besvar følgende: *