Å innse egne begrensninger

Vi har lenge hatt planer om å bytte ut vinduene i huset og bruke de gamle vinduene til å bygge drivhus. I fjor høst fikk vi bytta de fleste vinduene og la store planer.

image

Nå i vår skulle vi lage tegninger, måle opp og bestille det vi ville trenge av materialer.
Etter en litt nærmere kikk på vinduene innså vi at det nok var mer jobb enn vi hadde sett for oss – spesielt siden vinduene ikke er like – det er yttervinduer og forsatsvinduer som har akkurat litt forskjellige mål og utforming. Det ville også trengs en stor skrape- male- og kitte-jobb.

image

Derfor kom vi til den (syns vi selv, med tanke på at ekteskapet gjerne skulle holde mer enn knappe to år) meget fornuftige konklusjon at vi heller skulle kjøpe et byggesett-drivhus. Og bruke energi på å lage en terasse som drivhuset skal stå på sånn at vi får en fin platting på den siden av huset også.

image

I helga har vi derfor gravd opp plenen (ok, mosen) der vi skal bygge terassen.

image

Terassen skal være vinkelformet så hjørnet nærmest til venstre skal ikke bygges opp i terasse, men stein- eller hellelegges så vi kan ha bålstativet der. Men plenen må uansett vekk.

image

Kjapp skisse av terassen. Den ordentlige arbeidstegningen i rett målestokk er levert på Byggmakker så de kan gjøre klar materialene.

I dag kom drivhuset!

image

Gleder meg utrolig masse til å få det opp! Det gjør plantene som står trengt sammen i kjelleren under plante-lamoen også.

image

17.mai kommer sånn sett på et utrolig ubeleilig tidspunkt i år..


Comments

Å innse egne begrensninger — 1 Comment

  1. Så spennende! Vi må komme på besøk å sjå i sommer!

    -Helt enig, 17. mai på en lørdag ødelegger jo en god arbeidsdag i hagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besvar følgende: *